fbpx

De Lagarto Brasserie

La Caleta, Costa Adeje

Wij serveren ongecompliceerde, hartverwarmende en overheerlijke maaltijden. Op onze gevarieerde kaart vindt u diverse eenvoudige gerechten, bordjes om te delen en vaste menu’s.

Bekijk menu

De Brasserie
De Brasserie
De Brasserie

Wij bieden ook gezonde en voedzame veganistische gerechten, waar zelfs de meest fervente veganisten enthousiast over zullen zijn. Onze creatieve en kleurrijke recepten zullen daarnaast ook de grootste carnivoren kunnen verleiden.

 

De gerechten met vlees & vis worden bereid met de allerbeste seizoensgebonden ingrediënten, en werden gecreëerd door onze chef-kok. Zijn passie, kennis en creativiteit zorgen ervoor dat u deze lekkere creaties keer op keer opnieuw zal willen bestellen.

 

Stel zelf uw ideale gerecht samen met ons gevarieerd aanbod aan bijgerechten en sauzen, en voeg uw favoriete smaken toe aan elk bordje. Wij bieden u de vrijheid om uw maaltijd volledig aan te passen aan uw voorkeuren.

 

Groepsmenu om te delen

In ons groepsmenu om te delen plaatsen we onze meer verfijnde gerechten in de kijker. Onze chefs kunnen hun culinaire kunsten tonen, en onze klanten kunnen zichzelf verwennen met verfijnde lekkernijen.

Bekijk menu