WELKOM BIJ DE LAGARTO BRASSERIE

Geniet van de bekende, traditionele gerechten waar u dol op bent in het hart van La Caleta.

DE BRASSERIE

De Lagarto Brasserie is een lokaal, bijzonder charmant eethuis met een familiale, gemoedelijke sfeer. U kunt er in een warme en uitnodigende ambiance genieten van eenvoudige, overheerlijke gerechten die passen bij elke stemming.

Lees meer

MOST LOVED BY YOU

VOL-AU-VENT OP BASIS VAN MOSTERD

EERSTE KEUS RIB EYE ZONDER BEEN

MOSSELEN MET FRIETEN

Menu

DE BAR

Naast het gezellige restaurant is er nog de bruisende bar, waar u terecht kunt voor unieke cocktails, een speciaal barmenu en livemuziek. Kortom: de perfecte plek voor een aperitiefje, of om na het werk gezellig af te spreken met vrienden.

Ontdek de Lagarto Bar

Ontdek ons NIEUWE Vegan World-menu!

We willen iets voor iedereen bieden. Daarom hebben we 10 smaakvolle, verrukkelijke veganistische gerechten gecreëerd die zelfs vleesliefhebbers zullen overtuigen.

Wat onze klanten zeggen

tripadvisor logoLagarto BrasserieLagarto Brasserie
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 533 User Reviews

5 star ratingTop Het is een top restaurant, 2 x gaan eten deze week , voorgerecht, hoofdschotel , dessert en wijn , alles was lekker.
Bediening is uitstekend, wij zijn bediend door Stalin en die jongen deed dat super komen zeker terug.

Navigator63993732401 Avatar
Navigator63993732401
14/10/19

5 star ratingSuper restaurant !! Heel mooi aangekleed restaurant met een mooi uitzicht op de oceaan met zeer lekker eten en goede service van jonathan & myriam

luca j Avatar
luca j
17/08/19

5 star ratingHeel goed restaurant! Een geweldig restaurant! Een echte aanrader. Het eten is heerlijk en het restaurant heeft een geweldige sfeer. Tijdens ons bezoek zijn we geholpen door Jonathan en hij heeft alles tot in de puntjes voor ons verzorgd met als resultaat dat wij hebben kunnen genieten van een gezellig avondje uit!

I1996 Avatar
I1996
19/08/19