WELKOM BIJ DE LAGARTO BRASSERIE

Geniet van de bekende, traditionele gerechten waar u dol op bent in het hart van La Caleta.

DE BRASSERIE

De Lagarto Brasserie is een lokaal, bijzonder charmant eethuis met een familiale, gemoedelijke sfeer. U kunt er in een warme en uitnodigende ambiance genieten van eenvoudige, overheerlijke gerechten die passen bij elke stemming.

Lees meer

MOST LOVED BY YOU

VOL-AU-VENT OP BASIS VAN MOSTERD

EERSTE KEUS RIB EYE ZONDER BEEN

MOSSELEN MET FRIETEN

Menu

DE BAR

Naast het gezellige restaurant is er nog de bruisende bar, waar u terecht kunt voor unieke cocktails, een speciaal barmenu en livemuziek. Kortom: de perfecte plek voor een aperitiefje, of om na het werk gezellig af te spreken met vrienden.

Ontdek de Lagarto Bar

Ontdek ons NIEUWE Vegan World-menu!

We willen iets voor iedereen bieden. Daarom hebben we 10 smaakvolle, verrukkelijke veganistische gerechten gecreëerd die zelfs vleesliefhebbers zullen overtuigen.

Wat onze klanten zeggen

tripadvisor logoLagarto BrasserieLagarto Brasserie
4.5 tripadvisor stars
4.5 Stars - Based on 533 User Reviews

5 star ratingGoed verzorgd We hebben hier twee keer gedineerd, en beide keren genoten. Goede, vlotte bediening - Estalin vroeg specifiek of we hem wilden vermelden, bij deze - een complete kaart met uitstekend verzorgde gerechten, en mooie wijnen. Lagarto is een aanrader.

Al bij andere beoordelingen vermeld: probeer vooral de lokale witte wijnen eens!

641HarryM Avatar
641HarryM
30/08/19

5 star ratingLekker eten Super goede service van Jonathan en Myriam en het eten was super lekker zeker om eens terug te komen.

Dantejoris Avatar
Dantejoris
17/08/19

5 star ratingSuper restaurant !! Heel mooi aangekleed restaurant met een mooi uitzicht op de oceaan met zeer lekker eten en goede service van jonathan & myriam

luca j Avatar
luca j
17/08/19